Pressrum

actbyheart-logo1

Ta ut en ny riktning i vinter!

sofia-och-hanna
sofia-och-hanna

Mitt i vinterstressen lanseras Act by Heart, ett företag som gör det enkelt att arbeta med stresshantering och personlig utveckling.

“Att arbeta hållbart med psykiskt välbefinnande är något som alla borde satsa mer på.” säger Hanna Skönblad, grundare av Act by Heart.


Efter att i många år ha arbetat med rehabilitiering och coaching kände Hanna att något större behövde göras. I sitt arbete såg hon hur fler och fler människor mådde sämre psykiskt. Tillsammans med dottern Sofia Skönblad bestämde sig därför Hanna att starta Act by Heart, ett företag som arbetar för att det ska vara lätt att förebygga psykisk ohälsa och stressrelaterade sjukdomar.

bild-pa-dator

“Det finns många som skulle kunna få hjälp innan det går för långt.”Med Act by Heart erbjuder Hanna och Sofia inte enbart traditionella workshops och samtal utan också en unik webbkurs. Eftersom många i dagens samhälle har svårt att få ihop livspusslet är det viktigt att arbetet med välbefinnandet inte blir en belastning.

 

“Act by Heart ger dig de rätta verktygen till att strukturera och fokusera för att hitta din riktning och undvika den berömda väggen”.

Arbetar utifrån metoden ACTAct by Heart arbetar utfrån den kognitiva metoden Acceptance and Commitment Therapy. En metod som har visat sig fungera väl i behandling av depression, kronisk smärta och stress. Webbkursen är lättillgänglig och blandar läsövningar tillsammans med ljudfiler och filmövningar. Allt detta till ett pris för under hundralappen i månaden, vilket dessutom omfattas av friskvårdsbidraget.

 


"Något alla kan ta del av!"
Webbkursen finns på actbyheart.se och fungerar på din dator, surfplatta och smartphone. Prenumerationen gäller i tre månader. Det finns möjlighet att få ytterligare vägledning via workshops och samtal både för privatpersoner och företag som är intresserade av testa kursen.

bild-pa-telefon

För mer information kontakta gärna: Hanna Skönblad, Grundare Act by Heart
070-299 26 06, hanna@actbyheart.se

bild-pa-dator
bild-pa-telefon

Fakta: Psykisk ohälsa

Psykisk ohälsa är vår tids folkhälsosjukdom. Enligt försäkringskassans statistik så sticker sjukskrivningarna till följd av psykiska sjukdomar ut.

Under tredje kvartalet 2015 berodde 41 % av sjukskrivningarna i Sverige på psykiska sjukdomar.