Om Act by Heart

Livet idag innebär ofta ett högt tempo och höga krav. Vi ställs inför många val och är dagligen utsatta för en stor mängd information. De flesta vet hur viktigt det är att träna, äta och sova för att kroppen ska må bra och fungera. Däremot vet vi inte lika mycket om hur vi ska ta hand om vad vi har inom oss. Vi förväntas kunna hantera stress, oro, svåra situationer och alla tankar som snurrar runt i huvudet utan några särskilda förkunskaper eller verktyg.

Act by Heart finns här för att hjälpa dig att hitta balansen i ditt liv. Hos oss får du verktyg och guidning för att kunna varva ner, skapa översikt och utveckla din förmåga att hantera både livets svårigheter och glädjeämnen. Vår vision är att bidra till ett samhälle där den sociala normen är att leva det liv du vill. Där du bestämmer vad som är viktigt och ägnar dig åt de saker du värderar.

Vi använder en metod som fungerar både för att hantera livet som det är och skapa förändring i riktning mot det som är meningsfullt för dig. Utifrån den vill vi erbjuda dig ett enkelt sätt att ta hand om dig själv. Vårt mål är att det ska vara lika lätt och självklart att träna insidan som utsidan.

Vi som står bakom Act by Heart är beteendevetare med fördjupning inom coaching och Acceptance and Commitment Training (ACT). Vi har lång erfarenhet av att arbeta med människor och möter dig där du befinner dig.

Vill du veta mer? Läs mer om oss på Act by Heart här eller kontakta oss!